woensdag 13 maart 2013

Helaas!

Helaas is het doek gevallen voor onze computer. Maarten heeft er vandaag naar gekeken. Gekeken en uitgeprobeerd. Conclusie: ventilator stuk (dat vermoeden hadden we al), harde schijf aan zijn eind... en nog wat probleempjes. Nou, dan hoeven we er verder niet moeilijk meer over te doen. Van de harde schijf alles wat belangrijk is zien te halen en dan in de mondi knikkeren. O nee, dat is niet zo netjes. Dan toch maar in de container. Want dit zijn de enige twee mogelijkheden met grof vuil.
Jammer. Dit is het definitieve einde van het computer-tijdperk. Over op Laptop-tijdperk. Eigenlijk hadden we dat natuurlijk al lang gedaan, want die computer heeft het vanaf Nederland al niet meer gedaan.
Nog sneuer is dat ook mijn accu het begeven heeft, van de laptop. Zo lang er niemand naar gekeken heeft kun je hoop houden dat het meevalt en het makkelijk op te lossen is. Maar ook hier geldt helaas dat het over en uit is. Dat wil zeggen, hij doet het nog wel zo lang je de stekker in het stopcontact laat zitten.
Dusssss, een goede reden om mijn laptop over te doen aan Thijs en ikke een nieuwe! Als het schip met geld komt. Misschien dat we hier die goudstaven voor kunnen gebruiken, haha.


Vanmorgen hebben Rianne en ik cakes staan bakken. Morgen neemt ze afscheid van haar school. Met een heel goed cijfer! Dat is dan wel een traktatie waard...
Tussen de middag hebben we heel gezellig met elkaar zitten eten. Vaak doen we een broodje in de auto, maar omdat Rianne en Maarten er waren heb ik Thijs en Ellen opgehaald en gingen we daarna lekker aan tafel eten: soep met pan frances, mmmm! (dit zijn een soort pistoletjes). Theo was ook al vroeg thuis, dus die had geluk. Tot mijn grote verrassing bleken Ellen en Theo ook de aspergesoep met stukjes ei heerlijk te vinden.



Aan het eind van de middag zijn Rianne en Maarten, Theo en Ellen naar de Blauwe Kamer gegaan, waar Ard ook heen ging. Gelukkig scheen inderdaad vanmiddag de zon. Dus was het de moeite waard om die kant nog op te gaan en zijn er leuke foto's gemaakt.


Al met al een lekker rommelige, gezellige dag. Nu nog even in de Eva's duiken (die kwamen ook uit de container) Een vat vol verrassingen!

Geen opmerkingen: