woensdag 20 maart 2013

Thijs 8 jaar!

Hieperdepiep hoera! Thijs was vandaag jarig. Vanmorgen kwam hij al met een noodvaart uit bed. Eerst eten, vanwege het feest mocht hij een beschuit (zonder boterham). Die eet hij dan droog op. Je zal maar feest hebben... Goed, het is zijn eigen keus. In elk geval kan hij zoiets snel eten.
Daarna de cadeautjes: een horloge, beschermers voor bij het skeeleren, een vlieger (want het is hier echt vliegertijd) een boek over piraten in de tijd van de gouden eeuw en een dikke Donald Duck. Verder lag er nog een envelop van opa en oma Koops. Nu moet hij hoogstnoodzakelijk naar de speelgoedwinkel.




Op school mocht hij trakteren: uitdeelzakjes spekjes, en voor de juffen een theezakje met 2 lekkere toffees. En het hoogtepunt: geen uniform, maar in "vrije kleding".

Vanmiddag wilde hij eerst zijn beschermers uitproberen. Hij kan al een heel rondje L-sectie skeeleren met alle hobbels en bobbels. Theo heeft hem geleerd hoe hij het één en ander dan aan moet pakken. Erg leuk hoe grote broer en kleine broer samen aan het skeeleren zijn.

Aan het eind van de middag waren opa en oma Vreugdenhil er ook, die bleven eten. Ard was net even met Thijs en Ellen naar het strand. We gingen pizza eten, zelfgemaakte. Toch altijd weer meer werk dan ik van te voren denk. Maar iedereen heeft flink zitten bunkeren, dus het was wel een succes. Alleen zal ik de volgende keer de bodem eerst een minuut of 10 voorbakken, dan trekt het vocht er niet zo in.

Vanavond hadden we dan nog Bijbelstudie. Thijs en Ellen gingen toch gewoon vroeg naar bed. Een fijne avond, al waren we maar met weinig mensen.

En nu dan maar snel naar bed, morgen weer een drukke dag...

2 opmerkingen:

Unknown zei

Wauw Thijs, wat een stoer horloge!

Stijnie zei

Gaaf Thijs, dat je zo'n leuke verjaardag hebt gehad! Superleuke kado's! Houd je de tijd nu goed in de gaten? ;)
Je boft maar dat je moeder zulke heerlijke dingen kan maken, eigen gemaakte pizza, mmmm!