maandag 25 maart 2013

vacature

Vandaag stond het weer in de krant. Vrijdag ook al: prikkrachten gezocht. Tja, wat moet je dan?? Toch maar solliciteren. Al zou ik liever op de Dividivi aan de gang gaan.
Mijn oude ambacht weer oppakken? Ik kan in elk geval zeggen dat ik jaren ervaring heb. Ze vragen ook geen Papiaments. Morgen maar eens puzzelen op een nette brief. Al weet ik nog niet waar ik hem heen moet sturen, want er staat geen adres bij. Brief sturen naar HR. Misschien dat ik de brief persoonlijk ga brengen, dan kan ik gelijk eens even kijken hoe het er uitziet. Tenslotte heb ik hier nog geen ziekenhuis van binnen gezien. Eigenlijk ben ik best benieuwd hoe het er aan toe gaat in een Curaçao's ziekenhuis.

Vandaag heb ik papieren uitgezocht. Het lijkt of je niks doet, maar ondertussen voelt het toch wel nuttig. Weer een beetje orde op zaken. Al heb ik het idee dat er her en der papieren tussenuit zijn. Maar van de laatste tijd klopt het wel weer.

Het was verder wel een relaxte dag. Afgezien van 4 wassen die ook nog opgevouwen en opgeruimd zijn. De vijfde van vandaag draait nog: judopakken van de jongens. Die stinken zo verschrikkelijk na de training. Niet te harden. Die moeten eerst gewassen. Kan het morgen mooi drogen aan de lijn als ik op de Dividivi ben.
Daar zijn ze de buitenboel aan het verven. Ziet er mooi uit! Alleen Ellen snapte niet dat ze de trapleuningen dan wit gingen verven.

Nog 2 keer vroeg uit bed en dan heerlijk UITSLAPEN.

Geen opmerkingen: