maandag 4 maart 2013

Snel rondje Punda

Vanmorgen zijn we ook nog Punda in geweest. Bij de Barkjes langs: fruit en vis. Daarna doorgelopen langs het water, tot aan de Pontjesbrug.











De Breedestraat in. Even etalages gekeken. Hier zitten alle dure merken. Voor de cruiseboat-toeristen en andere gasten...
Wij zijn tot aan het Wilhelminaplein gelopen. Het was overal druk-druk. Wel heel gezellig. Maar dit had ik niet verwacht op maandagmorgen. De parkeerplaats bij de Movies was helemaal vol!!
Ik mocht nog een bloesje uitzoeken van mijn oude kleuterjuf in Leek. Dus dat hebben we gedaan. Tussendoor ook nog gezocht naar een bermuda, maar helaas. Niks fatsoenlijks te vinden. Balen hoor. Maar een bloesje is wel gelukt: knal-roze, echt mijn kleur. Bedankt, juf Harryvan.

Veel te gauw was het al weer tijd om Thijs op te halen en daarna Ellen. Toen wij het park afreden om 10 uur kwamen Theo en Arjan er al weer aan. Die hebben toetsweek, even 2 toetsen maken, en dan weer naar huis. Thuis zijn ze weer aan het leren gegaan. Theo heeft geloof ik het licht gezien. Die is echt serieus bezig. Toch eens polsen bij zijn mentor wat zij er van terug ziet.
We hadden vanavond in de auto nog een discussie, Theo en ik. Morgen moeten Ellen en Thijs naar de tandarts. Ik bereidde Theo en Arjan al vast voor dat ik dan ook weer een afspraak voor hen maak.Theo begon gelijk te steigeren: Denk maar niet dat ik ga. Ik ga wel als ik last krijg. Wat een onzin.
Ja ja, dat roep je nu wel heel hard, maar dat is niet fijn. Je zult altijd zien dat je dan kiespijn krijgt in het weekend enzo.
Ik heb hem beloofd dat hij vanaf volgend jaar, als hij 18 is, zelf mag bepalen of en wanneer hij naar de tandarts gaat. Tot die tijd maak ik toch de afspraken. Kan nog net 3 keer...
Janneke, kan jij hem nog overtuigen??

Aan het eind van de ochtend hebben we een lekkere Pan ku Tuna gegeten (broodje tonijn). Ik rammelde van de honger en we moesten nog helemaal terug lopen naar de auto, aan het andere eind van de parkeerplaats.


Vanavond hadden de jongens weer judo. Thijs verheugt zich erg op zaterdag, als ze Curaçaose Kampioenschappen hebben. Van de week moeten ze dan nog wegen. Eens zien of ze een beetje aangekomen zijn. En of ze kans zien om weer een plaats voor Miami te veroveren!

1 opmerking:

Willemieke zei

Heerlijk allemaal!