vrijdag 8 maart 2013

the day after....

Wat valt er nu te zeggen... Mariette heeft een kater en gaat op tijd naar bed, de twee oudste jongens zijn grieperig en moeten morgen het nationaal kampioenschap judoen (net als Thijs) en zijn ook al plat, hopen dat het goed komt.... en Mariette heeft net met een zucht de laptop dichtgeklapt.
Dan ben ik maar even aan de beurt en maken we er maar weer een ronde van met weinig praatjes en wat meer plaatjes.

Maarten heeft nog wat foto's van het appartement gemaakt voor op de a.s. website (hou het nieuws in de gaten!!) en op de berg (seru Pretu) heb ik nog wat leuke sfeerplaatjes weten te schieten deze week. Deze hadden jullie nog tegoed, dus ik kom er nu wat gemakkelijk af....

 
 
 
 
 


Op de berg hebben we na een forse klim (leve de Pickup) bij zonsondergang verschillende leuke dingen gezien. Ik moet nog verder gaan bewerken, maar voor een eerste indruk alvast wat ruw materiaal.
 
 
 
 
Hebben jullie trouwens wel in de gaten hoe goed het Koninkrijksteam (of Antilliaans Oranje) het doet op het WK honkbal? Vorig jaar heb ik nog een uitgebreide babbel gemaakt het Curt Smith op het strand (zie de oude waarbenjij-blog) en hebben we Jonathan Schoop bijvoorbeeld nog live zien honkballen in de lokale competitie.... Wat zou het honkbal zijn zonder de Yiu Korsou??? 
 


1 opmerking:

Stijnie zei

Mariëtte, heel begrijpelijk, die kater. Het knopje moet weer omgezet naar skype-contact. Sterkte.
Maar de mooie herinneringen blijven!
Beterschap jongens, hier is ook half Nederland de hele tijd zwak, ziek en misselijk. Wij verlangen naar zon en warmte, maar die hebben jullie al! Dus gauw beter worden!
Succes met judo! We zijn benieuwd of het gaat lukken.