zaterdag 1 december 2012

doe maar lekker veel foto's en weinig tekst....

Mariette moet nog strijken... het is hier nu 21.45 uur op de zaterdagavond en eigenlijk willen we naar bed.. Deze week zijn we al een paar keer in slaap gevallen met het licht aan, da's niets voor ons, maar dat betekent dus ook dat er een beetje slaap in te halen is.... Vandaag was wel een echte zaterdag, Ellen naar de Zeeverkenners, de boys restjes huiswerk, wat geklus en boodschappen....

Ik (Ard) ben met Theo het dak opgegaan... dat wil zeggen we hebben geschilderd vanaf de pannen. Dat ging prima tot we echt naar beneden moesten omdat we op diverse plekken blaren kregen. Niet van schuren en de wrijving, maar door de hitte!




We hebben het gelukkig wel zo lang volgehouden dat alles nu netjes is!

Verder staat het appartement er nu zo netjes bij dat ik maar weer wat mooie plaatjes heb geschoten, we zullen die ook nog gaan uploaden naar de website van het appartement, staat ze er ook weer aantrekkelijk op, ons Kas Blou!


 
 

Vanmiddag hebben we lekker relaxed een hamburger/broodjegezond buffet gebouwd met Wouter en Vera, lekker en gezond! Helaas was er erg weinig wind en zijn de vliegen er heel erg snel achter gekomen dat er hier iets te halen was.. tsja ieder voordeel heeft zijn nadeel... Na het eten en een spelletje Lord of the Rings was het baaitijd... dat betekende vandaag slapen voor de dames en wat snorkelen voor de liefhebbers. Er hing weer een strook wolken over BlueBay,maar dat mocht de strandpret niet drukken. Verder waren verschillende gezinsleden tussen de bedrijven door druk met Sint-acties, surprises en andere geheimzinnige missies.

Op het strand was het zo helder dat we de bergen van Venezuela ook konden zien... misschien wel gouden bergen want de geruchten gaan dat de goudschat die gisteren geroofd is, direct naar Venezuela is gevlogen. Het blijft een bizar verhaal, iedereen heeft het er hier ook over en fantaseert er op los wat dit met Sint en Kerst aan kadootjes oplevert....

de bergen boven de horizon... 
 
En verder... zijn we bijna klaar voor de zondag. Ik ga zingen, Theo de PPT (met support van Mariette) en wat de rest gaat doen is nog spannend.... we hopen dat we er niet te veel door worden afgeleid! Morgen is Ds Folkers er voor het laatst en gaan we dus weer afscheid nemen, maar daar staat tegenover dat de aflossing er dinsdag ook al is, mijn ouders! Hier barst weer een vuurwerk los bij Piscadera, worden links en rechts de Carnavalstumbas geoefend met flinke versterking en gaan de honden daardoor overstuur. De maan staat groot aan de hemel en de muggen steken alsof hun leven er vanaf hangt..... tijd voor de douche en een lekker bedje...Fijne zondag allemaal!

Geen opmerkingen: