zondag 16 december 2012

enthousiast

Gister heeft Ard een eerste uitnodiging op facebook gezet voor de hike/survival op San Juan. Vandaag is het filmpje gedraaid tijdens de collecte in de kerkdienst. En mensen reageren heel enthousiast. Trouwens, niet alleen de mensen die mee willen doen zijn positief. Ook de eigenaren van San Juan zijn helemaal enthousiast over het idee! Zoiets hadden ze nog nooit meegemaakt.


Het viel nog niet mee, vanmorgen, om alles op de beamer te krijgen. Eerst deed het verlengsnoer het niet. Toen wilde de laptop niet meewerken. Dat kwam omdat het de laptop van Ard was. Die van mij pakte het filmpje niet. Die van Ard reageerde niet goed samen met de beamer. En dan is de tijd te kort om alles uit te proberen. Uiteindelijk draaide het wel, maar niet met die kleine dia's onder aan het scherm, waarbij je makkelijk van voor naar achter kunt gaan. Het is goed gekomen...
En ik heb zelfs nog iemand erbij om te helpen met beamen! Helemaal super. Zij doet het één keer in de drie weken, de andere weken doen Arjan en ik het. Theo kan dan mee gaan doen met het geluid. En Ard gaat nog weer eens meezingen.


Morgenavond hebben de jongens de laatste keer judo voor de vakantie. Nog even een paar dagen afzien, vroeg uit bed. En dan vanaf vrijdag vrij!

Geen opmerkingen: