maandag 24 december 2012

Klaar voor Kerst

Het huis is schoon, de power point voor morgen is helemaal af. Vierentwintig keer gecontroleerd... Volgens mij moet het goed gaan.
Ard is nog bezig met een filmpje voor onze kerstwens. Een overzicht van alles wat we het afgelopen jaar meegemaakt hebben. Nou ja, alles... veel. Voor wie niet wachten kan op een mailtje of FB-bericht bij deze vast de link; http://youtu.be/larDcNtrHig . Ook trouwe blog-lezers die we vergeten of zonder e-mailadres willen we graag met dit filmpje alle goeds toewensen!  


Vandaag is Ard al met heel wat spullen naar San Juan geweest. Wat hij dus eigenlijk zaterdag had willen doen. Ellen en Thijs waren mee. Die konden mooi de nieuwe walkie-talkies uitproberen. Dolle pret. Gelukkig was het droog vandaag. Ondanks de voorspellingen. Het wordt wel steeds frisser (niet lachen, jullie!) en het gaat harder waaien. Dat hoort ook zo, maar het is weer even wennen.

Nu is het tijd om iets te gaan drinken, een lekker glaasje rode wijn... En dan kunnen we uitgerust aan Kerst beginnen, morgen. We hebben de Kerstnachtdienst maar overgeslagen. Als je wilt kun je van viering naar viering. Alleen zijn we dan morgen te moe om echt Kerst te vieren. Dus hebben we de keus gemaakt om vanavond rustig aan te doen. Morgen hoeven we niet zo vroeg in de kerk te zijn want onze dienst begint pas om 10 uur. Heerlijk. Kunnen we eerst gezellig met elkaar ontbijten, zonder haast.

We wensen iedereen die meeleest fijne Kerstdagen toe!

1 opmerking:

Unknown zei

Goedemorgen allemaal,
wij zijn net uit de kerk en hebben kerstfeest gevierd. Voor de laatste keer gezongen in het gelegenheidskoor. Heerlijk: for unto us a child is born, tegenstem bij Ere zij God. En toen ik daar stond , viel het opeens op me: dit is de laatste keer, slik, nog een keer slik en toen weer doorzingen. Ja, nu wordt het echie!Volgend jaar hebben we een ander maar ook HEERlijk kerstfeest. Fijne en gezegende kerstdag gewenst aan onze broeders en zusters op en in de warme overkant.