woensdag 26 december 2012

Kerst...??



Hier wordt niet zoveel gedaan met tweede feestdagen. Dus de supermarkten waren weer open enzo. Vooral Ard was daar blij mee, want die moest nog boodschappen doen voor de komende dagen op San Juan. Aardappels om te poffen, wortels, noedels, rijst...
We hebben even snel ontbeten, vanmorgen. Zodat we tussen de middag genoeg trek zouden hebben om de soep op te eten waar we gister niet aan toe waren gekomen. Kippesoep met stokbrood, de restjes van de beenham (zóó lekker!) en gehaktballetjes met pindasaus. Janwillem was net op tijd bij ons om mee aan te schuiven.


Verder heb ik een beetje was weggewerkt (3 wasmachines maar...) bedden verschoont, opgeruimd. En vanmiddag met Thijs en Ellen naar de baai geweest. Ard ging met Janwillem weer spullen naar San Juan brengen. Het was daar nu heel druk. Maar dat zal morgen vast niet meer zo zijn. Want er zijn niet zo veel mensen vrij tussen Kerst en Oud-en-Nieuw.

 
Theo en Arjan mochten vanmiddag zelf weten wat ze gingen doen. Tot op zekere hoogte... Geen computerspelletjes meer. Wel Top-2000 luisteren. Dat schijnt toch wel het toppunt van het jaar te zijn. En omdat ze de komende 2 dagen ook al moeten missen had ik beloofd dat ik de rest van de tijd niet zou lopen zeuren. Oké, dat is afgesproken. Maar volgend jaar ga ik het anders doen. Dat je 't vast weet, Theo!

Catch of the day voor Ard

Opa en oma zaten ook al bij de baai. Die waren er al op tijd geweest en moesten vanmiddag ook weer op tijd weg. Het was er lekker, maar zeker niet te warm. Ik hoop dat het morgen ook een beetje zonnig is. Dan komen Ettie en Nora logeren en wilden we ook graag naar de baai.



Vanavond heeft Ard nog de ramen van het appartement gesopt. Aangezien mijn ene schouder niet zo erg wil. De bedden zijn daar opgemaakt. Morgen een kritische blik erdoor als het licht is. Dan kunnen vrijdag onze nieuwe gasten komen. Oude bekenden van Bonaire, wordt vast weer gezellig.
En zo is Kerst 2012 weer voorbij. En staat de volgende happening al weer voor de deur...

1 opmerking:

Unknown zei

Hoi Ard, al eens geprobeerd om die catch of the day te vangen en klaar te maken? Schrijnt heel lekker te zijn! Misschien iets voor San Juan??