woensdag 5 december 2012

Sinterklaas

Vandaag hebben we het druk gehad met Sinterklaas en alles wat daarbij komt kijken. Surprises die af moesten, gedichten die nog gemaakt moesten worden. Daartussendoor stuiterde Ellen, die zo happy was met haar sinterklaasfeest op school. En het spannend vond hoe het nu thuis weer zou gaan...

Toen begon het ook nog te regenen. Eerst gewoon, regen. Eén grote grijze wolk, precies boven Blue Bay. Zonder wind, dus dat blijft lekker hangen.
Totdat Ard Ellen en Thijs bracht. Vlak voordat ze kwamen begon het te hozen. En het bleef hozen. Uren lang. De rooi stroomde over. Wat een geluk: niet naar onze kant maar aan de overkant, de weg af. Om half 4 begon het droger te worden. Om 4 uur vielen de laatste druppels. Als je nu door de tuin loopt glibber je door de modder... Al zijn de plassen meteen weer weggezakt, er zit nog veel water in de grond.


haha, ineens heb je een huis aan een plas...
's morgens is het nog een droge kuil, 's middags een enorme plas water!


Ard had het nog heel druk met zijn werk. Die kwam na half 6 binnenvallen. Toen hebben we snel gegeten, afgewassen en daarna kon het feest beginnen.
Erg leuk hoor, als ze allemaal gedichten kunnen voorlezen (en maken...). Ook de surprises getuigden van creativiteit. Opa en oma hadden ook nog van alles meegenomen.
Iedereen was blij en tevreden. En zo hebben we dit feest weer gehad voor 2012.

 
 


 


Geen opmerkingen: