vrijdag 21 december 2012

toetje!!

We waren uitgenodigd door Rianne en Rosemarijn om een toetje te komen eten in de stad. Ha, dat laten we ons geen 2 keer zeggen! Zouden we bijna vertrekken, zien we deze lucht hangen boven de stad. Hmm, hopen dat we die niet tegenkomen... Toen Thijs dit zag zei hij: Ja, dit is het einde van de wereld.
Maar nee, dat was het nog niet. Later vroeg hij zich af of hij in de hemel ook met krokodillen kon zwemmen.
Als je heel goed kijkt zie je een regenboog!





In de stad regende het niet, maar er lagen overal plassen. Het ging dus net goed...


Hierboven zie je het gebouw van Penha. Een heel oud gebouw, waar Penha ook al heel lang....zat. Kortgeleden moesten ze dit filiaal sluiten. Jammer hoor, een stukje historie verdwijnt.


Mmmm! Lekker toetje. Gezellig aan de handelskade. De boten voeren af en aan, de pontjesbrug ligt aan de overkant.


Thijs en Rosemarijn, zijn grote vriendin (sorry, Job...) Hij zal nog wel een traantje laten als ze volgende week naar Bonaire vertrekt en gelijk daarna doorvliegt naar Nederland.
Maar, zoals Raoul Heertje dan altijd zegt: Gelukkig hebben we de foto's nog!
Daarna gingen ze nog huppelen over de pontjesbrug, die net op tijd weer open ging.

Vanmorgen kwamen opa en oma al op tijd langs: of Thijs en Ellen mee gingen naar Daaibooi. Tot mijn verbazing stonden ze meteen klaar.
Kon ik op mijn gemak boodschappen doen. Bij de DA langs voor cadeautjes, even een winkel met zwemkleding in. Wat een gelukje: ze hadden daar net opruiming. 2 bikini's voor Ellen, 2 voor mij, shorts voor de jongens. We kunnen weer even vooruit.
Toen nog naar de AH. Voor de Euroshopper-producten.
Daarna naar huis. Opruimen. Broodje eten. En naar de Centrum voor de rest van de boodschappen. Pfff. Net toen ik de thee in de pot had kwamen opa en oma weer terug. Ellen en Thijs roodbruin. Die hadden zich heerlijk vermaakt.
Ard was ook thuis gekomen. Vakantie: gelijk de steiger op om de stukjes muur die Theo en Arjan niet geverfd hadden bij te werken.
Ja, stel je voor dat je stil moet zitten....


2 opmerkingen:

Douwe en Stijnie zei

Een héle fijne vakantie!
Rust lekker uit en geniet ervan!

Job zei

Heel leuk om te lezen!
En speciaal voor Thijs: ik leef met je mee hoor! Het is helemaal niet leuk om van je vriendinnetje afscheid te nemen ;-) Maar ik zal straks het wel weer van je overnemen.
Groetjes, Job