zaterdag 15 december 2012

vuurwerkramp, weg open en nog meer...

Niet dat die weg iets te maken heeft met vuurwerk. Maar het is allebei schokkend nieuws van vandaag, zullen we maar zeggen.
Iedereen zal het wel gehoord hebben, in Nederland. Hier trouwens ook, maar dan letterlijk. Ik was aan het stofzuigen en dacht: wat hoor ik toch voor geknal?? Stofzuiger uit, buiten kijken. Niks te zien. Dus weer verder gegaan. Tot ik aan het eind van de middag hoorde wat er gebeurd was! Een container ontploft. Als je het goed bekijkt hebben we nog geluk gehad (of zijn we bewaard voor een grote ramp, net hoe je het bekijkt). Het had nog veel ellendiger uit kunnen pakken. Nu 2 doden en 6 gewonden. Erg!

Iets vrolijker nieuws is dus dat de toegangsweg naar Blue Bay weer open is! Na ongeveer een half jaar... Het is nog niet helemaal klaar, ik schat in dat er nog een laagje asfalt overheen moet, maar in elk geval kunnen we dit weekend dat stukje weg gebruiken. En dat is heel fijn!! Overigens is ook de weg naar Hato open. Ook nog niet klaar, maar omdat het zo druk is mogen we er vast gebruik van maken. Stond in de krant. Ard is er speciaal langs gegaan om te genieten van een stuk glad asfalt. Er zijn namelijk nogal wat wegen met gaten en scheuren.



Vanmiddag is Ard naar San Juan geweest om de hike-dagen in de Kerstvakantie voor te bereiden. Mountainbike mee. Dat viel vies tegen: fietsen over de heuveltjes bij San Juan. Maar het is allemaal gelukt. Filmpje is gemaakt voor morgen in de kerk. Eens zien of we 24 mensen enthousiast kunnen krijgen... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_C4uQFIJi6M


Stond ik vanavond onder de douche. Keken ineens 2 oogjes mij aan: Aaaaaaah!'


Kop in de krant: voor de helderheid; we promoten hier geen huiselijk geweld maar er wordt soms weining nagedacht over de koppen... zo werd er op het nieuws ook gemeld nadat de grensrechter in Almere was mishandeld dat 'de voetballende jeugd nu echt over de grens was gegaan'.... ai...


Geen opmerkingen: