zondag 5 augustus 2012

A Capella

Dat is zonder muzikale begeleiding. Oftewel, we hebben vanmorgen in de kerk zonder band en zonder piano gezongen. Ruben, je kunt zo weer aanschuiven, over 2 weken! Niettemin ging het best. Op alles voorbereid had ik Bijbel, psalmboek en Liedboek meegenomen. Ik had al zo'n vermoeden, want ik had niks gehoord van de muziekgroep. Alle liederen staan dan wel op de beamer, maar zonder noten. En dan moet je de wijs maar herkennen.... Dat gaat makkelijker met boekje erbij. Verder hadden we een mooie dienst.
Na kerktijd is Janwillem met Theo en Arjan naar Blue Bay gereden. Wij hebben koffiegedronken bij Bartjan en Willemien. Die hebben een klein hondje opgeduikeld in de mondi bij Playa Canoa. Leuk beestje. Nog erg speels en bijterig. En springerig. Dus Ellen bleef op eerbiedige afstand. Thijs was iets minder bang. De kinderen hebben dikke lol gehad met verkleden. Ze trekken dan rustig Joas, van 3, een roze jurk aan met een grote witte hoed op. Lukas had een hondepak aan, met een staart van achteren. Waar Splinter, het echte hondje, dan weer gretig in beet. Zo komisch om te zien.





Vanmiddag zijn we naar de baai geweest. Even een uurtje relaxen. We hadden hoge golven. Alhoewel niet zo hoog als vorig jaar toen Herman en Anja er waren! O ja, Anja, dromen is: soño.


Na de middagkerkdienst hebben we lekker stokbrood met kaas en ananas in de oven gebakken. Kopje kippensoep erbij, mmmmm. Kregen we nog een mailtje van mijn ouders. Ze hadden zo'n leuk plantenbakje gekregen. Had Theo geregeld via een gezin, hier van de kerk, die op vakantie zijn vlakbij Leek. Die Theo!

Geen opmerkingen: