zaterdag 4 augustus 2012

Ernesto, bergen was en andere klusjes...

Terwijl de vakantie er echt bijna opzit, komt Ernesto er ineens aan, een tropische storm die uit gaat groeien tot orkaan (cat 3) maar vandaag op Curacao af koerste... vanmorgen was het grijs en benauwd en de hele dag bleef het dreigend. Dankzij internet konden we wel goed in de gaten houden of we ons serieus moesten voorbereiden op veel water en wind, maar het viel allemaal erg mee, geen regen (tot nu toe), een windloze dag en verder behoorlijk grijs.


We hebben ons op de laatste klussen gestort voor het zondag is, Mariette vooral met de was en de ppt voor morgenochtend en ik (Ard) de gebruikelijke huis-tuin en keukenklusjes. De laatste lampen hangen nu op de porch, het ziet er steeds meer 'af' uit!

Ondertussen is het onduidelijk wat er op politiek gebied gebeurt... heeft de gouverneur nu wel of niet getekend, zijn  de Staten ontbonden of niet (gek he, hier schijnt de MP dat zomaar te kunnen doen, stel je voor de Rutte de Tweede Kamer maar zo ontbindt....) en heeft een meerderheid van de staten Schotte naar huis gestuurd.... we zullen zien wat het wordt, genoeg om bij te houden in ieder geval. Morgen gaan we eerst avondmaal vieren samen en daarna de banden met gemeenteleden aanhalen tijdens de koffieronde. Een laatste rustdag voor maandag de hectiek weer gaat beginnen..... alhoewel, ik heb wel weer zin in mijn werk, ik heb twee weken echt niets gedaan (voor de VPCO) dus het wordt tijd voor de startconferentie en andere opstartperikelen.


We gaan nu eerst maar eens lekker slapen, morgen weer vroeg dag en wellicht vannacht nog een  goeie donderbui... we zijn er klaar voor! Drumi dushi tur hende!!

1 opmerking:

Anoniem zei

Hé, companero .... mi ta drumi tur anochi! Maar al drumi slapen is, wat is dan dromen???
Ernesto heeft ons vanmiddag ook een beetje bereikt geloof ik, met regen, hagel en onweer.
Anja