maandag 27 augustus 2012

op zoek bij KLM

Vanmorgen ben ik maar eens even het internet op gegaan om te kijken naar tickets. Ergens begin volgend jaar willen mijn ouders deze kant op komen. En wat doe je dan: KLM of Arkefly.


Het was toch nog duurder dan ik verwacht had. En dan lijkt Arke goedkoper, maar uiteindelijk komen daar nog allerlei bedragen bij. KLM is natuurlijk een stuk beter...toch Margriet?? Van de week maar eens de knoop doorhakken.
Vandaag was ik voor de verandering thuis. Meestal ga ik maandags naar de Dividivi. Maar ik ben er achter gekomen dat dat niet praktisch is als Kiet bij Thijs komt spelen. Nu kon ik mooi een pan spaghetti maken. Was ik lekker op tijd bij de Albert Schweitzer om de jongens op te halen, die waren er ook vroeg zodat we als een speer naar Ellen zijn gereden en we super-vroeg thuis waren. En dat op maandag! Snel eten, dan hebben we ook nog wat aan de middag.
Theo en Arjan zijn gelijk uit school naar Ard gegaan. Ze waren al op tijd bij de kerk, samen met dominee Roel. De eerste keer Target van het nieuwe seizoen. Ze hebben met elkaar de ladder-proef gedaan. Altijd een succes. Ard vindt altijd wel een goede reden om die test te doen. Nu weet ik nog steeds niet wie er wel en niet over de ladder zijn gegaan: geblinddoekt omhoog klimmen, er overheen en aan de andere kant weer naar beneden. De ladder wordt door 4 mensen vastgehouden met touwen. Dan moet je behoorlijk wat vertrouwen hebben in elkaar. Dat is dan ook de clou.

ladderproef lang geleden, strandje bij Zeewolde, feestje van Theo...


De kleine mannen hebben gejudoot. Thijs is nog steeds enthousiast. Die doet heel erg zijn best. Want je weet maar nooit.... Miami trekt!

2 opmerkingen:

Edward zei

Mijn ouders hebben vorige keer Arkefly Premium comfort class gevlogen, dat is goed bevallen en alles is dan inclusief.
Mijn laatste KLM vlucht viel juist tegen, zat tegen extra betaling bij de nooduitgang maar die stoelen waren erg smal. En ik las net dat de KLM de prijzen omhoog heeft gegooid nu Martinair niet meer vlieg.
Al met al, je ervaring is een optelsom van waar je zit, bij wie je zit, hoe het personeel is, of het eten je smaakt en of je vertraging heb.

Mariëtte Koops zei

Je hebt best wel gelijk, Edward, eigenlijk heb ik ook wel een paar keer prima gevlogen met Arke. Maar met deze aanbieding van KLM is het ook fijn.