zaterdag 18 augustus 2012

Ellen 11 jaar!

Vandaag hebben we gevierd dat Ellen 11 jaar is geworden. Een heel gezellige dag. Eerst de cadeautjes, vanmorgen. Ze was blij met alles wat ze kreeg. Heerlijk.
We aten bij het ontbijt lekkere croissantjes. Mmmm.
Daarna heeft Ard haar naar de zeeverkennerij gebracht. Met 2 grote cakes, frosting erop. Er kwam niks meer mee terug: het was dus lekker.
In de tussentijd is Ard met Theo, Arjan en Thijs bij directeursbaai wezen zwemmen. De jongens hebben zich vooral vermaakt bij de Ferry op de touwen. Gevolg: rode plekken en schrale huid. Maar het was leuk, zeiden ze. Ard heeft gesnorkeld en daarbij mooie foto's kunnen maken van een paar inktvissen. Katvissen, lijkt op inktvis.









Vanmiddag zijn Wouter en Vera, Bartjan en Willemien met de kinderen geweest. Het was echt een gezellige boel. Ze spelen dan mooi met elkaar, ook al is er veel leeftijdsverschil.
Om 5 uur zijn de mannen nog met de kinderen naar de baai geweest. Konden Vera, Willemien en ik nog even bijbeppen.





Met z'n allen hebben we kippensoep gegeten, stokbroodje erbij, bak aardappelsalade en meloen. Met een waterijsje voor toe.





Ik loop me helemaal suf naar de weg, naar de meter voor stroom. We zijn er nog steeds niet achter waar het probleem zit. Op de slaapkamers heb ik alle stekkers er uit getrokken. Langzaamaan de opladers van de laptops er weer in, vandaag. Het verbruik bleef laag. De airco's waren het ook niet. De koelkast ook niet.
Wat nu nog?
Morgen de oude computer eens checken. Zou die het zijn?

Geen opmerkingen: