vrijdag 17 augustus 2012

Happy hour en meer...

Vandaag hebben de jongens hun boeken gekregen. De eerste lading dan. Morgen nog maar even aan het kaften.
Ik heb cakes gebakken voor Ellen haar feest, morgen. Elf jaar wordt ze al weer! Zo'n klein wurmpje, toen en nu gaat ze hard richting puberteit... Al speelt ze gelukkig ook nog heel graag.
Vanmiddag was er een speciaal happy hour voor mensen die op Blue Bay wonen. Daar wilden we graag heen. Maar toen we uiteindelijk op het strand waren en het tijd was zagen we dat er niet zo veel mensen heen gingen en zijn we op het strand blijven hangen. Waar toen ook Ruben en Janwillem heen kwamen. Tot het bijna donker was zijn we blijven zitten. Amstel Bright erbij, glaasje rosé, ice-tea. Wij hadden ons eigen happy hour.
Toen moesten we nog eten. Aangezien we genoeg patat hadden en sla enzo meer zijn de jongens ook meegegaan. Heerlijk zo'n relaxed begin van het weekend.
En vanavond hebben we met elkaar...dat wil zeggen de volwassen mensen...een diepgaand gesprek gehad. Het begon met de politiek, zoals veel gesprekken hier momenteel over politiek gaan. Daarna over het geloof. Want je komt er wel achter dat alles met elkaar te maken heeft als je gelooft! Ons grote houvast: God is er bij, wat er ook gebeurt in je leven.

Op het strand heeft Ard nog een serie foto's van mij gemaakt. Zitten wel leuke bij:

moet nog even bewerkt worden zodat hij een kwartslag gedraaid kan worden...



2 opmerkingen:

Anoniem zei

Ard , mooie foto's! Mariette, je ziet eruit als een vrouw die het goed naar haar zin heeft en geniet van het Antiliaanse leven! Wat een ZEGEN!!
groet vanuit een heerlijk warm Nederland. precies wat wij in deze tijd nodig hebben.
Liefs Anja

Renske zei

Op deze foto zie ik pas dat Ellen ontzettend op jou lijkt!
Hele mooie foto's :)
Groetjes Renske