maandag 6 augustus 2012

Lego bouwen

Vanmorgen ben ik begonnen met de slaapkamer van Ellen. Met een beetje hulp van Ellen zelf. Eigenlijk viel het wel mee. Klerenkast uitgezocht. Alles wat te klein is geworden hebben we in een tas gedaan: voor het zusje van Thijs zijn vriendje.
Aan het eind van de ochtend heb ik Ellen naar het feestje gebracht op Kunuku Aqua Resort. Met een grote glijbaan. In elk geval de grootste glijbaan van Curaçao. Ard heeft haar aan het eind van de middag weer opgehaald: rooie wangen van de zon, maar het was heel leuk.
Vanmiddag ben ik dus verder gegaan met de slaapkamer van Thijs. Eigenlijk had ik die voor morgen op de planning, maar Thijs wilde morgen ook andere dingen doen. Golfballen zoeken... dat hadden ze vanmorgen ook gedaan. Schijnt heel leuk te zijn, bij tijden. Ondertussen was het internet half uitgevallen. We konden wel bij de mail, maar al het nieuws was afgesloten. Beetje vreemd. Inmiddels werkt het weer normaal.
Dus we hebben alle lego over de vloer gekieperd en zijn begonnen met de grootste bouwwerken. Wat een enorme klus als je zoveel lego hebt en echt alles door elkaar zit! Gelukkig heeft Theo ook nog een poosje meegeholpen. Vanavond zijn we nog verder gegaan. Thijs in ons bed, Ard ook aan de lego. Best leuk, maar het einde is nog niet in zicht...




Dat betekent dat we nog wel even werk hebben... Daarbij heb ik Thijs op het hart gedrukt dat hij nooit weer alles zo erg door elkaar moet gooien. Dat snapte hij wel. Laten we het hopen.

Aan het begin van de avond heeft Ard het dak nog geïnspecteerd. Er waren 3 pannen afgewaaid, zomaar een keer. Aangezien we de komende tijd meer storm kunnen verwachten werd het tijd om er weer nieuwe pannen op te leggen. Hij had een mooi uitzicht, vanaf het dag, zei hij. Jammer dat het fototoestel in de auto lag.

Morgen is de grote dag. Statenvergadering. Naar verwachting wordt de regering of in elk geval een deel van de regering naar huis gestuurd. Ze hadden gedacht, de minister-president met aanhang, dat ze dit konden voorkomen door het parlement te ontbinden, maar er waren toch iets teveel mensen die het nog beter wisten. De Staten is de hoogste vergadering. Dat kan niet buiten spel gezet worden. Helaas, pindakaas, meneer Schotte. Men verwacht hier wel vuurwerk van. Hopelijk niet letterlijk. Tja, en dan? Want verkiezingen kunnen nog niet georganiseerd worden omdat het hoofdstembureau is weggestuurd. Vreemd verhaal. Maar wie weet halen we het toch nog wel om op 19 oktober verkiezingen te hebben...

Geen opmerkingen: