vrijdag 3 augustus 2012

Cas Abao

Vanmorgen bleek dat de regering echt gevallen was. Voor de ochtend om was, was Schotte al bij de Gouverneur geweest. Wat een snelheid! 't Is een dag of 5 wachten, maar dan heb je ook wat. We hebben ons overigens verbaasd over het feit dat hij kon bepalen dat de inschrijving voor nieuwe partijen 31 augustus voorbij is. En dat op 19 oktober verkiezingen zijn. Op deze manier kun je het nieuwe partijen knap moeilijk maken.
Dat is dus ook wat je leest in reacties op berichten in het nieuws. Alles is even corrupt. We hebben niks goeds te kiezen.
Plus dat mensen erg bang zijn dat er opnieuw oneerlijke spelletjes gespeeld zullen worden. Wantrouwen, dat voel je aan alle kanten. Begrijpelijk, na alles wat er gebeurd is. Het zal veel tijd kosten om mensen weer vertrouwen te geven.
Maar goed, ondanks al deze perikelen overheerst toch de vreugde dat er een eind is gekomen aan deze regering.
Wij hebben vanmorgen onder het genot van een bakje Colombiaanse koffie afscheid genomen van onze gasten. Het was super-leuk met hen. We hopen ze in elk geval weer te zien op Bonaire, als wij daar een keer heen gaan.
Daarna zijn we snel naar Cas Abao gereden. Een baai, iets dichterbij dan Grote Knip. Eerlijk gezegd vind ik het zelf één van de mooiste baaien: een heel wijde baai met mooi wit zand, heel blauw water, hutjes en palmen...


















Karin was er, een collega van Ard, met haar tweelingdochters, Wouter en Vera waren er met 3 geleende kinderen. Onze kids bedachten zich geen moment en sloten zich onmiddellijk aan bij de groep.
Waarna ze de rest van de dag grote lol hebben gehad met en op een banaan.














Iedereen had zo een goed gevoel over deze dag! Genieten van Gods Schepping, de zon en van elkaar...














Nu ligt er een berg wasgoed... moet de ppt voor zondag nog in elkaar, lopen we in huis overal over zand, oftewel: morgen is er ander werk aan de winkel.

1 opmerking:

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd met de politieke situatie. En nu maar hopen(en bidden) dat er iets goeds uit voortkomt. Hé Ard, is het niks voor jou om een nieuwe post in te nemen??
Wat een heerlijke foto's. Ziet eruit als vakantie. Wij gaan vandaag naar de Curiosamarkt in Nijkerk. Ik mag eigenlijk niks kopen, maar ik weet niet of dat gaat lukken.
groetjes
Anja