zondag 16 september 2012

18 jaar getrouwd!

Niet dat we groot feest hadden, maar vandaag toch wel gedankt dat we 18 jaar geleden in het huwelijksbootje zijn gestapt. Er kwamen enige herinneringen bovendrijven. We waren aan beide kanten de eerste die ging trouwen. Dus veel creativiteit... Paraplu met vliegtuigjes, een uitgebreide sketch over elkaars hand vasthouden, een lied over vlinders in je buik... Leuke herinneringen.
En 18 jaar geleden hadden we niet kunnen bedenken dat we hier nu zo met onze kinderen op de porch zouden zitten! 't Is maar goed dat je van te voren niet weet wat er allemaal op je pad komt.


We hadden vandaag mooie kerkdiensten. Onverwacht ging ds. de Vries bij ons voor in de middagdienst. Hij is hier voor een werkbezoek aan de Papiamentstalige gemeente. We kunnen er weer tegen, deze week. Gesterkt door de preken en de bijbelstudie. Je hoeft niet bang te zijn, God is bij je!

Onze gasten zijn weer vertrokken. Dat wil zeggen, zonet zaten ze nog te wachten op Hato, het vliegtuig heeft vertraging... Waar kennen we dat toch van?



In de kerk werd er door het gros van de mensen toch wel gesproken over de politieke toestand, tijdens het koffiedrinken. Het zit iedereen hoog. Terecht. De verwachting is dat er komende week wel beslissingen genomen zullen worden. En hoe zal dat opgepakt gaan worden, vooral als dat voor bepaalde partijen niet goed uitpakt?


Balkenende spreekt dinsdagavond voor de UNA (hogeschool hier) op uitnodiging van de PAR. En donderdagavond is er een discussieavond van de PAIS, de partij waarop wij willen gaan stemmen. Dus daar gaan we ook zeker heen. Voor die tijd nog maar eens een paar kritische vragen op papier zetten.
Al met al een spannende week voor de boeg.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Heey!

Wauw 18 jaar alweer:) Nog van harte met jullie trouwdag!!!

Liefs van Marjon

Mariëtte Koops zei

Ha Marjon, dankjewel! Hoe is het met jou? Bevalt je huisje een beetje?
Groetjes van ons