woensdag 5 september 2012

Najib

Morgenmiddag hebben we een afspraak bij de tandarts. Voor het eerst sinds we hier wonen. Het is dus anderhalf jaar geleden dat we geweest zijn. Nu hebben onze kinderen het niet zo op de tandarts. Vooral door de fluor-behandeling die je in Nederland krijgt. Vandaag ging ongeveer elk gesprek over morgen. Wel of niet fluor, waar moeten we zolang heen (Theo en Arjan, zijn om kwart over 1 vrij, we hebben de afspraak  om half 4 en het is vlakbij hun school...) waar moeten we tandenpoetsen, waarom moeten we tandenpoetsen. Totdat Theo een complete sketch afstak in de geest van Najib. Hoe gaat het als je daar zit met zo'n bakje in je mond, hoe doe je als ze dan iets aan je vragen. 't Is jammer dat ik niet zo snel een camera had, het was zo verschrikkelijk komisch. Hij wist zelf niet hoe leuk hij was. (Dit leest hij niet, waarschijnlijk...)
Vanavond is Wim nog geweest om te helpen met de laatste buitenplaten van het appartement. Sorry, dames... Alleen bij het allerlaatste puntje bleek het zaagblad verbogen. Dus is het nog net niet helemaal af. Nou ja, toen was het ook tijd voor koffie. Ondertussen had Janwillem een afspraak met de kapper gemaakt. Die had wel even tijd. Zus-lief heeft foto's gemaakt, die zullen wel op facebook komen. In dit geval was Ard de kapper. Gespecialiseerd in mannenkapsels. Vooral kort, erg kort. JW kan weer een half jaar vooruit!
Daarna hebben we nog een poos gezellig zitten kletsen bij onze mega-tafel.
Nu moet ik zometeen niet vergeten om mijn wekker goed te zetten. Voor het eerst sinds jaren hebben we ons namelijk verslapen, vanmorgen. Gister hebben we even stroomuitval gehad. Dan zijn wel alle wekkers van slag. Aangezien mijn nieuwe wekker best ingewikkeld is, duurde het even voordat ik hem weer helemaal goed ingesteld had. Stond de tijd wel goed, maar had ik het alarm niet ingeschakeld. Om 6.11 uur werd ik wakker, vanmorgen. Uit gewoonte keek ik hoe laat het was. En schrok ik me een hoedje. Snel uit bed. Alles en iedereen gealarmeerd. 20 minuten later was Ard weg met de kids. Een geluk dat ik niet weg hoefde, want dan hadden we het niet gered. Ik was niet aangekleed, nou ja, een shirt aan, geen thee, niet naar de wc... en de slaapkamers waren lichtelijk een puinhoop. Dus ik had wel iets te reorganiseren. Maar daar had ik dan ook de hele ochtend de tijd voor. Ellen haar wekker was wel afgegaan. Maar die had gedacht: als mama niet komt dan doe ik nog even lekker mijn ogen weer dicht. Daar heb je dus ook niks aan! Nee, die wekker van ons hebben we niet voor niks... Straks maar weer de gebruiksaanwijzing bestuderen.

1 opmerking:

Anoniem zei

ja hij is weer lekker gekortwiekt,:P.
we hebben er geen last van gehad dat ze bezig waren met de platen:).
liefs klarieke