zaterdag 1 september 2012

Ruben uitgezwaaid

Helaas, helaas moesten we Ruben al weer uitzwaaien, vandaag. Het was weer (ouderwets...) gezellig met hem erbij. Maar ja, de studie wacht! Veel succes met die studie en wie weet.... over 2 jaar een stage hier??


Gelukkig blijft Janwillem voorlopig hier nog wel. Het zou erg stil worden zonder binnenvallende jongens.Vanmorgen stonden ze al vroeg voor de deur. Nu zijn wij natuurlijk nog vroeger op. Aangezien Ellen op tijd weg moet. Het geleende matras ligt weer op zijn plek.


Later gingen Ruben en Janwillem nog even bij de baai 'chillen'  waarbij Thijs zichzelf uitnodigde. Uiteraard mocht hij mee. Als hij je aankijkt met die heerlijke blauwe ogen en die blonde kuif kun je hem niet veel weigeren...De schooier.
We konden nog net met elkaar een boterham eten en toen was het tijd om naar Hato te gaan. Thijs en Ellen gingen ook mee. Het valt me mee dat Thijs het tegenwoordig droog houdt bij het afscheid nemen. Vorig jaar zijn er wel eens watervallen geweest.


Vanmiddag zijn we, behalve Theo en Arjan, naar de baai geweest. Het is erg zonnig, momenteel. En erg warm. Dus als je dan even flink bezig bent geweest, dan wil je wel graag afspoelen in de zee. Die is ook warm, nu. Erg lekker, dat wel. En dan daarna nog even de ogen dicht. Ellen vermaakte zich bij de kidsclub, waar weer een nieuwe juf is: Maruga. Heel Antilliaans. Ellen was de enige, vanmiddag. Maruga is heel creatief, dus Ellen geniet volop! (Aangezien ik niet zo creatief ben...)
En Thijs heeft een nieuwe vriendin bij de bediening. Er loopt altijd een meisje van Blue Bay op het strand waar je je bestelling aan door kunt geven. Thijs vindt het geweldig om dan mee te lopen. Hij kletst aan één stuk door. Maar krijgt het wel voor elkaar om bestellingen door te geven. En daarbij ook nog wat geld te vangen. Ook hier geldt dat je uitstraling wel wat doet! Hij zat vanavond in alle ernst te vertellen dat hij geen alcohol mag brengen op het strand. Mooi, er zijn dus wel regels.


Theo en Arjan hebben nog wat takken gehakt in de mondi en iets aan de hut geknutseld. Voor de rest ben ik bang dat ze, ondanks ons verbod, toch nog even lekker op de laptop zijn geweest. Maar ze hebben ook mijn wasje nog opgehangen. Zodat dat vanavond droog was. Vraag me niet hoe het aan de lijn hing, schots en scheef met de kreukels er in. Dat behoeft nog enige instructie, maar dat moet ik doen als ze bezig zijn met het ophangen, anders komt het niet over. Da's voor de volgende keer.

Geen opmerkingen: