donderdag 2 januari 2014

Dagje Punda...

Vanmorgen, ik kon nog even uitslapen, Ard moest er weer vroeg uit, zijn Kirsten, Rianne, Ellen en ik naar Punda gegaan. De kamer van Kirsten werd een soort van opgeleverd. Zo te zien is het aardig nieuw. Alhoewel de rest van het huis er niet nieuw uitziet, maar wel netjes en schoon. De huisbaas is een aardige, Hollandse man, die ook nog even de nieuwe ventilator in elkaar schroefde.
We hebben Kirstens bed opgemaakt en zelf heeft ze de meeste spulletjes in de kast gelegd.
Daarna zijn we de stad in gegaan. Even gesnuffeld in een paar winkels en toen aan de Handelskade een broodje gegeten en een fruit punch gedronken. Met uitzicht op de Pontjesbrug.
Nadat we ook nog een simkaartje hebben gekocht, heeft Rianne haar koop-talent in de strijd gegooid: voor 6 gulden had ze iets van 8 bananen en 3 sinaasappels om een lekkere smoothie te maken. Jammer genoeg hadden ze geen mango's.
Toen werd het tijd om naar de Albert Heijn te gaan en naar La Curaçao. Het was een beetje behelpen met kussens, gewone hoofdkussens hadden ze niet, alleen Amerikaanse maten. Kingsize... We hebben wel iets gevonden wat kan. Nu hopen dat het ook lekker slaapt. Maar dat horen we dan morgen wel.

Al met al waren we de hele dag onder de pannen. Ard was zelfs nog eerder thuis dan wij. Gelukkig is het nog vakantie, zodat we geen haast hadden met eten.

Zonet hebben we Kirsten dan naar haar eigen kamer gebracht. Het huis raakt langzaam leeg, morgen vertrekt Rianne weer naar Bonaire. Daar zien ze ook al naar haar uit! En Ellen verheugt zich er op dat ze eind januari een nachtje mag logeren bij Rianne, als Ard toch voor een training naar Bonaire moet. Komt dat even mooi uit!

Nu hopen dat het vannacht niet weer zo koud wordt als de afgelopen nacht. We hebben weer eens een record verbroken: 17,3 graden op Hato. Ard had zelfs een overhemd met lange mouwen aangedaan, vandaag...

Geen opmerkingen: