vrijdag 31 januari 2014

Lekkerrrrr!

Vanavond hebben we weer pizza gegeten. Met 2 pakken bodemmix van Jumbo. Die zijn me lekker! Van de week had Ellen mogen kiezen. Dus we hebben al macaroni gegeten en rijst met sla, boontjes met aardappeltjes uit de frietpan, shoarma... Ze is wel creatief. Vandaag had ze pizza gekozen. Ik vind het altijd zo veel werk, maar het is wel verschrikkelijk lekker. Ik heb ook niemand horen piepen over het eten. Was goed gelukt! Net hebben we de restjes opgegeten, met salami en met tomaat. Morgen hebben we kousenband op het lijstje staan. Nu nog even bedenken wat we daarbij gaan eten.

Vandaag was het niet zo druk op mijn werk. Erg lekker, voor de vrijdag. Ik kon mooi op tijd weg. Vanmiddag moest ik medicijnen ophalen. Eerst de recepten. De dokter is erg schappelijk, ik kreeg voor een half jaar recepten mee. Alleen moet Concerta en Ritalin op een apart recept en dat doet-ie nooit. Daar moet ik dan weer speciaal om vragen. En daar heb ik dus een uur op moeten wachten. Maar goed, ik hoef pas eind juni weer! Nu de medicijnen zelf nog, voor 3 maanden. Dat is hier iets lastiger dan in Nederland.

Zopas heb ik de presentatie voor zondag zitten maken. We willen graag een makkelijker manier om de presentaties in elkaar te zetten. Die zijn er wel. Ik heb uitgebreid zitten zoeken. Maar voor allemaal heb je tenminste een CCLI licentie nodig. Die beheren dat. Alleen kun je dat vanaf Curaçao niet krijgen. Heel flauw. Ik heb ook geen idee waarom dat is. Ze zijn ook in Amerika, Australië, allerlei Aziatische landen, maar niet op de Cariben. We zoeken dus nog even verder.
Voor deze zondag is de presentatie weer klaar. Morgen een beetje in huis aankeutelen, er hoeft niet zo veel meer te gebeuren! Lekker!!

Geen opmerkingen: